Kesäkauden tiedote

4.7.2020

KESÄKAUDEN TIEDOTE:

  1. SEURAN VUOSIKOKOUS:

Seuran vuosikokous pidettiin 24.6.2020 Porukkatalon aula – kokoustilassa. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2019 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä vuoden 2020 toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Marja-Liisa Kotikuusi ja hallituksen jäseniksi Suvi Virtanen, Anna-Leena Reponen, Nina Leino, Jarkko Nokkanen sekä Jussi Leino.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin hallituksen esitys seuran sääntöjen muuttamiseksi. Muutoksen tarkoituksena on saada seuran tilikausi vastaamaan paremmin toimintakautta, eli jatkossa seuran tilikausi on 1.8. – 31.7.Tämän muutoksen myötä myös seuran vuosikokouksen ajankohta muuttuu, siten että kokouksen ajankohta on syys – marraskuu. Lisäksi muutettiin seuran hallituksen kokoa, siten että jatkossa hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 3-6 jäsentä ja 0-1 varajäsentä.

Kokous hyväksyi edellä mainitut sääntömuutokset yksimielisesti.

  1. SEURAN TALOUS

Seuran vuoden 2019 tulos oli voimakkaasti alijäämäinen. Lisäksi Kouvolan kaupungin päätösten mukaisesti kaikki harrastustilat ovat muuttuneet maksullisiksi 1.7. alkaen. Tämä nostaa seuran kuluja huomattavasti. Seuran talouden tasapainottamiseksi hallitus käynnistää säästöohjelman. Ohjelma tulee vaikuttamaan jollakin tavalla seuran toimintaan kaikilla osa-alueilla. Säästöohjelmasta tiedotetaan lisää, kun syyskauden hallivuorot on saatu ja alkavan kauden suunnitelmia on pystytty laatimaan tarkemmin.

  1. KORONAVIRUS JA SEURAN TOIMINTA

Koronapandemian aiheuttaman toimintakatkon aikana seura pyrki tiedottamaan aktiivisesti aina kun uutta tietoa saatiin. Urheilupuiston hallin avauduttua seura pyrki järjestämään mahdollisimman kattavasti korvaavia opetus- ja harjoitusvuoroja toimintakatkon aikana väliin jääneiden tilalle. Ymmärrettävästi kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä tähän ratkaisuun, koska hallivuoroja on ollut käytettävissä niin vähäinen määrä että etenkin kilparyhmien harjoitusmäärät ovat jääneet toivottua / odotettua vähäisemmiksi. Jakoperusteena on kuitenkin ollut hallituksen pyrkimys kohdella kaikkia ryhmiä tasapuolisesti, tarjota kaikille mahdollisuus harrastaa. Lisäksi opetusryhmien osalta seura olisi joutunut taloudellisesti kestämättömään tilanteeseen, mikäli korvaavien vuorojen sijasta olisi jouduttu palauttamaan kurssimaksut.

  1. HARJOITUSVUOROT

Kilpa- ja räpyläuintiryhmien harjoitusvuorot jäävät tauolle 17.7. alkaen. Ryhmien harjoitusten alkamisajankohdasta elokuussa tiedotetaan heti kun syyskauden allasvuorot ovat varmistuneet.

  1. MUUTOKSIA HARJOITUSRYHMIIN

Seuran valmennuspäällikkö Andrei Malkowin työsuhde päättyy 2.9.2020. Työsuhteen päättymisen syynä ovat seuran tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Harri Koski ja Aki Tuomaala toimivat jatkossa kilpauintiryhmien valmentajina. Valmennusryhmien kokoonpanoissa on tulossa muutoksia syyskaudelle. Valmentajat tiedottavat uimareita muutoksista.

 

 

Liitteet