Valmennustoiminta jatkuu poikkeusjärjestelyin

8.1.2021

Kouvolan uimareiden jäsenille:

Kymenlaakson alueellinen koronakoordinaatioryhmä on käsitellyt lasten ja nuorten harrastustoimintaa 5.1.2021 ja Kouvolan kaupungin valmiusjohtoryhmä teki päätökset rajoituksista ja toimenpiteistä 7.1.2021.

Valmiusjohtoryhmän päätöksen mukaisesti Kouvolan kaupungin liikuntatoimi on ilmoittanut, että saamme 11.1.2021 alkaen käyttöön vuoroja Urheilupuiston ja Valkealan halleista. Tämä tarkoittaa että uimareiden valmennustoimintaa voidaan jatkaa 11.1.2021 alkaen seuraavin rajoituksin:

  • Valmennustoiminta jatkuu peruskouluikäisillä uimareilla. Tätä vanhempien uimareiden tulee olla joko nimettyjä maajoukkueuimareita tai SM-aikarajat alittaneita.
  • Kaikki toiminta tapahtuu alle 10 hengen pienryhmissä
  • Uimahallissa kaksi ryhmää voi harjoitella saman aikaisesti, mikäli ryhmien väliin jää vähintään yksi tyhjä rata ja ryhmät eivät kohtaa myöskään muualla hallin tiloissa. (Puku- ja pesutilat)
  • Saunat ja kuntosalit eivät ole käytettävissä. (saunoja ei lämmitetä seuran vuoroilla)
  • Aula- ja pukutiloissa on käytettävä kasvomaskia sekä pyrittävä pitämään turvavälit.
  • Huolehditaan hyvästä hygieniasta (käsien pesu, käytetään ainoastaan omia varusteita jne)
  • Sairaana ei tulla paikalle
  • Hallille voivat tulla ainoastaan harjoitusten kannalta välttämättömät henkilöt. Huoltajia pyydetään jättämään uimarit hallin ulko-ovelle.

Toimimalla vastuullisesti ja noudattamalla annettuja ohjeita tarkasti mahdollistamme harjoittelun poikkeusaikana. Pyydämme huomioimaan että kaupungin edustaja on sanonut, että mikäli ohjeistusta ei noudateta, asiasta huomautetaan kerran ja toisesta rikkomuksesta seuran harjoitustoiminta keskeytetään kunnes rajoitustoimet on viranomaisten toimesta purettu.

Seuran hallitus on päättänyt, että valmennusryhmille tehdään ilmoittautumislinkit 11.1. – 31.1.2021 väliseksi ajaksi erikseen ja varsinaisen kevätkauden ilmoittautumiset avataan sitten kun poikkeussäännöt poistetaan. Ryhmien aikataulut ja ilmoittautumislinkit pyritään tekemään nyt viikonlopun aikana. Aikataulutus tullaan tekemään samoin kuin viime kesän poikkeusjärjestelyissä, milloin pääsee halliin sisälle, milloin on harjoitukset ja milloin pitää poistua - periaatteella edelliset ulos hallista ja sen jälkeen seuraavat sisään. Tiedotamme seuran nettisivuilla heti kun ilmoittautumislinkit ovat käytettävissä.

 

 

Hallitus