Helmikuun tiedote

21.2.2021

HELMIKUUN TIEDOTE

 1. Valmennus- ja harjoitustoiminta:
  Valmennusryhmien sekä star ja tornado harrasteryhmien toiminta jatkuu edelleen poikkeusjärjestelyin. Aiemmasta poiketen, 22.2. alkaen kaikki alle 18 vuotiaat uimarit voivat ilmoittautua em. ryhmiin, huomioiden kuitenkin ryhmien 10 hengen kokorajoitus. Ryhmiin ilmoittaudutaan aina kuukaudeksi kerrallaan, koska emme voi tietää miten korona epidemian aiheuttamat rajoitustoimet tulevat vaikuttamaan toimintaan kevään aikana. Maaliskuun osalta ilmoittautumislinkit avataan heti kun olemme saaneet vahvistuksen maaliskuun hallivuoroihin.

  Muut opetus- ja harrasteryhmät ovat edelleen keskeytettynä rajoitustoimien vuoksi.
   
 2. Muutoksia harjoitusaikoihin:
  Urheilupuiston uimahallin vuosihuolto alkaa maanantaina 22.2. ja halli on suljettu 21.3. asti. Tämän takia harjoitukset joudutaan siirtämään Valkealan ja Kuusankosken uimahalleihin. Muuttuneet harjoitusajat ja -paikat päivittyvät Team Up kalenteriin, eli katsokaa oman ryhmän harjoitukset kalenterista. Tässä linkki kalenteriin: https://teamup.com/ks9s81u8ggi9mmvqgi

  Tällä hetkellä meillä on harjoitusaikoja varattuna ainoastaan 22.2. – 28.2. väliseksi ajaksi. Maaliskuun harjoitusvuoroista neuvotellaan vielä kaupungin kanssa ja päätös vuoroista pitäisi tulla 25.2. Heti kun maaliskuun harjoitusvuorot on vahvistettu, ne päivitetään kalenteriin ja ilmoittautumislinkit avataan seuran nettisivuille: https://www.kouvolanuimarit.fi/ilmoittautuminen/

  Nyt tehtävä urheilupuiston vuosihuolto haittaa toimintaamme jonkin verran, mutta toisaalta mahdollistaa syyskauden käynnistämisen ilman reilun kuukauden mittaisia poikkeusjärjestelyjä.
   
 3. Seuran säästötoimet:
  Säästötoimilla on saatu seuran talous tasapainoon, mutta säästölinjaa jatketaan edelleen. Ratamaksut ovat useita tuhansia euroja kuukaudessa ja poikkeusjärjestelyistä johtuen tarvitsemme lähes kaksinkertaisen määrän ratatilaa aiempaan verrattuna. Lisäksi viime vuonna saamamme 20% alennus ratamaksuista poistuu tänä vuonna.
   
 4. Vuosikokous asiaa:
  Seuran vuosikokouksen ajankohta lähestyy. Vuosikokous valitsee seuralle hallituksen. Tarvitsisimme hallitukseen uusia jäseniä sekä lisäksi uuden puheenjohtajan, koska seuran nykyinen, tehtävää pitkään hoitanut puheenjohtaja Marja-Liisa Kotikuusi on ilmoittanut, että ei ole jatkossa käytettävissä. Mikäli haluat vaikuttaa seuran toimintaan hallitustyöskentelyn kautta, voit ilmoittaa halukkuudesta joko jollekin hallituksen jäsenelle ennakkoon sähköpostitse tai itse vuosikokouksessa. Vuosikokouksen tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

  Edellisessä vuosikokouksessa vahvistettiin sääntömuutos, jonka mukaan seuran vuosikokous pidetään syys-marraskuun aikana ja tilikausi on 1.8. – 31.7. Sääntömuutoksen käsittely patentti- ja rekisterihallituksessa kesti kuitenkin niin pitkään, että vuosi 2020 jouduttiin käymään vanhan säännön mukaisesti ja uusi sääntö astuu voimaan nyt maaliskuussa pidettävästä vuosikokouksesta eteenpäin.
   
 5. Tiedotuksesta:
  Sähköpostijärjestelmässä olleen ongelman vuoksi kaksi edellistä tiedotetta eivät ole tavoittaneet suurta osaa harrasteuimareista tai heidän vanhemmistaan. Ongelman pitäisi nyt olla ratkaistu ja jatkossa tiedotteiden jakelun toimia paremmin. Kannattaa kuitenkin seurata seuran nettisivuja ja / tai FB ryhmää, koska kaikki tiedotteet julkaistaan myös siellä.
   
 6. Varainhankinta tempaus tulossa:
  Lähiaikoina käynnistetään varainhankintatempauksena Kakkutukun tuotteiden myynti. Hallitus edellyttää valmennusryhmiin kuuluvia osallistumaan tempaukseen. Suositeltava vähimmäismyynti määrä tuotteita on 4 laatikkoa / uimari. Valmentajat jakavat tuote-esitteet uimareille harjoitusten yhteydessä. Lisätietoja tarvittaessa Nina Leinolta.

 

Liitteet