Huhtikuun Seuratiedote

6.4.2023

Kiitokset kaikille Prismauintien järjestelyihin osallistuneille. Onnistuimme jälleen kerran järjestämään onnistuneet kisat.


Pääsiäisen aikana uimahallit ovat suljettuina, joten harjoituksiin tulee taukoa. Maanantaille saimme valmennusryhmille poikkeusvuorot urheilupuiston hallille. Vuorot löytyvät TeamUp kalenterista ja valmentajat varmaan myös tiedottavat ryhmiä erikseen. Opetus- ja harrasteryhmät, sekä jäsenvuorot on pääsiäisen ajalta peruttu.


Kakkutukun tuotteet ovat saapuneet. Toivomme kaikkien noutavan tilauksen mahdollisimman pian. Noutopaikka Harjuntie 23, Kouvola. Soita tai laita viesti Ninalle numeroon 040 730 8454 ja sovi hakuajankohta tarkemmin.

Tilatut tuotteet maksetaan laskulla. Lasku lähetään sähköpostitse, kun tuotteet on luovutettu.


Toisena varainhankintatempauksena käynnistyi Prismauintien yhteydessä Kouvolan Lakun myynti. Lakupaketin hinta on 10€. Lakupaketteja voi tilata seuran sivujen ilmoittautumislinkin kautta, samalla tavalla kuin esimerkiksi seuravaatetilaukset tehdään. Lakuja on noudettavissa Ninalta Harjuntieltä. Maksu tapahtuu laskulla.


Näin kevään saapuessa on aika ryhtyä suunnittelemaan kesäkukkien istutuksia ja muita puutarhan toimia. Siksi olemme lisäksi tehneet sopimuksen Koivulan puutarhan kanssa kesäkukka-amppelien myynnistä osana seuran varainhankintaa. Tämän tiedotteen liitteenä on kuvasto mistä voi katsoa mitä kesäkukkia on tarjolla. Myös kesäkukkien tilaukset tehdään seuran sivujen kautta ja tilausaikaa on 24.4. asti.

Kasvien toimitusajankohta on toukokuun alkupuoliskolla. Koivulan puutarha kasvattaa kukat ”valmiiksi” ja toimitus ajankohta tarkentuu sen mukaan, miten kukkien kasvu etenee.


Kevään seuravaatetilaus on lähetetty eteenpäin toimittajalle, ilmoitamme kun vaatteet ovat tulleet painosta ja ovat noudettavissa.

Hallitus