Ryhmäkuvaukset

Sudenkorento

Sudenkorento ryhmä on tarkoitettu yli 3-vuotialle lapsille, jotka vasta totuttelevat veteen ja vedessä itsenäiseen liikkumiseen.  Ryhmässä ei ole uimataitovaatimuksia. Ryhmän ohjaaja hakee lapset uimahallin aulasta puku- ja pesutiloihin n. 15min ennen ryhmän alkua.

 

Vesikirppu

Vesikirppu ryhmä on tarkoitettu 4-7 vuotiaille lapsille, jotka vasta opettelevat uinnin alkeita, ei uimataito vaatimuksia. Ei pelkää vettä. Ryhmän ohjaaja hakee lapset uimahallin aulasta puku- ja pesutiloihin n. 15min ennen ryhmän alkua.

 

Meritähti

Meritähti ryhmä on tarkoitettu 5-8 vuotiaille lapsille, jotka vasta opettelevat uinnin perusteita. Ryhmään tuleva lapsi touhuaa omatoimisesti vedessä, osaa liukua, kellua ja uida muutaman metrin. Ryhmän ohjaaja hakee lapset uimahallin aulasta puku- ja pesutiloihin n. 15min ennen ryhmän alkua.

 

Merihevonen

Merihevonen ryhmä on tarkoitettu 5-8 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida isossa altaassa. Lapsi pystyy uimaan 10-15m isossa altaassa yhtä lajia, hallitsee liu'ut, kellunnan ja osaa sukeltaa esineen altaan pohjasta (matala pääty). Uimarit kokoontuvat altaalla n. 5 min. ennen ryhmän alkua.

 

Laser

Laser ryhmä on tarkoitettu 6-10 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida yhtäjaksoisesti 25m selkä- ja vapaauintia. Lapsi pärjää isossa altaassa ryhmän harjoituksen ajan. Ryhmässä vahvistetaan jo opittua uimataitoa ja harjoitellaan aktiivisesti eri uintilajien tekniikoita. Harjoituksia 2 krt/ viikko.
Uimarit kokoontuvat altaalla n. 5 min. ennen ryhmän alkua.

 

Star

Star ryhmä on tarkoitettu 6-11 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida 50m vapaa- ja selkäuintia sekä jaksavat uida yhtäjaksoisesti 100m. Lapsi pärjää hyvin isossa altaassa ryhmän harjoituksen ajan. Ryhmässä vahvistetaan jo opittua uimataitoa ja harjoitellaan aktiivisesti eri uintilajien tekniikoita. Harjoituksia 2 krt/ viikko.
Uimarit kokoontuvat altaalla n. 5 min. ennen ryhmän alkua.

 

Tornado

Tornado on tarkoitettu "uimaripolut" läpikäyneille lapsille, jotka osaavat uida yhtäjaksoisesti 200m. Lapsi haluaa parantaa ja kehittää uintitekniikoita ja on kiinnostunut uinnista harrastuksena tai mahdollisesti jopa kilpalajina. Harjoituksia 2 krt/ viikko.
Uimarit kokoontuvat altaalla n. 5 min. ennen ryhmän alkua.

 

Skuutti

Skuutti ryhmä on tarkoitettu uimarinaluille, jotka ovat kiinnostuneita uinnista harrastuksena tai mahdollisesti tulevaisuudessa kilpalajina. Ryhmässä opetellaan uintitekniikoita, harjoitellaan käännöksiä ja startteja yms. Ryhmän harjoituksiin kuuluvat myös kuivaharjoitukset. Harjoituksia 2 krt/ viikko.

 

Jetit

Jetit ryhmä on tarkoitettu yli 12 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida ja haluavat oppia hyvän uintitekniikan kaikissa kilpauintilajeissa. Ryhmässä harjoitellaan systemaattisesti. Harjoituksia 2 krt/ viikko.
Uimarit kokoontuvat altaalla n. 5 min. ennen ryhmän alkua.

 

AIKUISTEN RYHMÄT

Masters/ Aikuiset (kunto- ja kilpauintia aikuisille)

Aikuisten uintiryhmä on tarkoitettu uimataitoisille aikuisille, jotka haluavat oppia hyvän uintitekniikan kuntoiluun. Ryhmällä on 2 harjoitusta /viikko,

Ryhmän Mastersuimarit harjoittelevat tavoitteellisesti kilpailuja varten.

Lajitekniikkaryhmät (aikuisille)

Ryhmässä keskitytään yksittäisen lajin tekniikan harjoitteluun. Ryhmä kokoontuu kurssimuotoisesti 3-4 kertaa yhden lajin harjoituksiin. Ryhmällä on harjoituksia kerran viikossa.