Tiedote seuran toiminnan jatkumisesta poikkeusolojen aikana

19.5.2020

Kouvolan uimareiden jäsenille:

Seuran hallitus on käynyt keskusteluja kaupungin liikuntatoimen kanssa siitä, miten voisimme saada allasaikaa, kun urheilupuiston uimahalli avataan kesäkuussa. Tämänhetkisen tiedon mukaan kaupunki avaa hallin yleisölle ns. ”yhteen vuoroon” klo 11-18 ja seura saisi allasaikaa hallin aukioloajan ulkopuolelta aamulle ja illalle. Tällöin allastila olisi seuramme käytössä 8:30-10:20 sekä 18:30-20:00. Korona epidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi uimahallirakennuksessa saa olla kerrallaan enintään 50 henkilöä, pitäen sisällään myös uimahallin henkilökunnan. Lisäksi seuran vuorojen ja yleisövuorojen välissä halliin tehdään desinfiointisiivous.

Avaamme valmennus- ja räpyläuintiryhmien uimareille ilmoittautumislinkin kesän harjoituksiin ilmoittautumista varten. Tarvitsemme tiedon ketkä ovat osallistumassa harjoituksiin, jotta voimme jakaa uimarit tasojen mukaisiin ryhmiin huomioiden hallin henkilömäärärajoituksen. Valmennusryhmien harjoitukset tullaan pitämään aamuisin ja illan allasaika varataan uimakoulujen ja harrasteryhmien käyttöön, korvaamaan koronasulun takia väliin jääneitä uintikertoja.  Valmennusryhmillä on ollut käytössään ohjeet omatoimiharjoitteluun koronasulun aikana ja tavallisesta poiketen kesän harjoitusvuorot sisältyvät kevätkauden valmennusmaksuun. Seuran hallituksen tavoitteena on siis jakaa vuorot mahdollisimman tasapuolisesti kaikille ryhmille, joilla jäi harjoitus- tai opetuskertoja välistä epidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi.

Opetus- ja harrasteryhmille tiedotetaan tarkemmin vuorojen aikatauluista heti kun saamme vuorojen jaon eri ryhmille suunniteltua ja muut käytännön järjestelyt hoidettua. Tämä tulee viemään jonkin verran aikaa, pyydämme teitä olemaan kärsivällisiä vielä hetken. Lisäksi pyydämme huomioimaan, että edellä mainitun 50 henkilön rajoituksen takia vanhemmat eivät voi tulla hallille seuraamaan ryhmiä. Joudumme hyödyntämään kaiken käytössä olevan kapasiteetin saadaksemme ryhmät toimimaan mahdollisimmat tehokkaasti. Tämä koskee siis KAIKKIA ryhmiä, niin opetus-, harraste- kuin valmennusryhmiäkin.

Tiedotamme käytännön järjestelyistä eri ryhmien osalta heti kun saamme toiminnan suunnittelun valmiiksi.

Seuran hallitus perustaa yllä olevat toiminnan linjaukset olympiakomitean ohjeistukseen seuratoiminnasta poikkeusolojen aikana:

https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/17/seuratoiminta-ja-koronavirus/

 

Hallitus