POIKKEUSTIEDOTE 26.2.2021

26.2.2021

Kouvolan uimareiden jäsenille:                                                                             26.2.2021

Kouvolan kaupunki on ilmoittanut ottavansa käyttöön Suomen hallituksen linjauksen mukaiset rajoitukset korona epidemian hillitsemiseksi 8.-28.3.2021.

Uimaseuran osalta tämä tarkoittaa sitä, että yli 12-vuotiaiden harjoitustoiminta keskeytyy. Ikärajan alittavista Alfa- ja Omega ryhmän uimareista tehdään sulun ajaksi yksi ryhmä. Beeta ja harrasteryhmät jatkavat ja muut ryhmät keskeytetään 8.3. alkaen. Ryhmiin voivat osallistua ne uimarit, jotka ovat alakoulussa. Ryhmien harjoitukset tapahtuvat Valkealan hallissa. Harjoitusajat laitetaan team up kalenteriin heti kun niistä saadaan vahvistus kaupungilta. Maaliskuun ilmoittautumislinkit ryhmiin laitetaan seuran nettisivuille samalla.

Valmentajat lähettävät kaikille keskeytettävien ryhmien uimareille henkilökohtaista ohjeistusta sulun aikana tehtävistä harjoitteista. Lisäksi team up kalenteriin tulee kaikille yhteiset ohjeet omatoimisiin harjoituksiin.

1.-7.3. osalla valmennusryhmistä on harjoituksia ja osa on viettämässä hiihtolomaa. Huomioikaa että harjoitusajat ja -paikat muuttuvat jälleen, eli tarkastakaa oman ryhmän harjoitukset team upista.

Haluamme muistuttaa että niin hiihtolomaviikolla kuin sulun aikana toteutettavissa harjoituksissa aiemmat turvallisuusohjeet ovat edelleen voimassa:

  • Kaikki toiminta tapahtuu alle 10 hengen pienryhmissä
  • Uimahallissa kaksi ryhmää voi harjoitella saman aikaisesti, mikäli ryhmien väliin jää vähintään yksi tyhjä rata ja ryhmät eivät kohtaa myöskään muualla hallin tiloissa. (Puku- ja pesutilat)
  • Saunat ja kuntosalit eivät ole käytettävissä. (saunoja ei lämmitetä seuran vuoroilla)
  • Aula- ja pukutiloissa on käytettävä kasvomaskia sekä pyrittävä pitämään turvavälit.
  • Huolehditaan hyvästä hygieniasta (käsien pesu, käytetään ainoastaan omia varusteita jne)
  • Sairaana ei tulla paikalle
  • Hallille voivat tulla ainoastaan harjoitusten kannalta välttämättömät henkilöt. Huoltajia pyydetään jättämään uimarit hallin ulko-ovelle.

Erityisesti maskien käyttämättä jättämisestä on tullut paljon palautetta. Huomioikaa että kyse ei ole suosituksesta, vaan maskin käyttö aulatiloissa ja pukuhuoneissa on edellytys harjoituksiin osallistumiselle.

 

Hallitus