TOUKOKUUN KK TIEDOTE

16.5.2021

TOUKOKUUN SEURATIEDOTE:

 1. Seuran vuosikokous pidettiin 5.5.2021. Vuosikokous valitsi seuralle uuden puheenjohtajan ja hallituksen. Puheenjohtajaksi valittiin Harri Koski. Hallitukseen valittiin Suvi Virtanen, Salla Kontinen, Riikka Vajamaa, Jani Korkalainen, Nina Leino ja Jussi Leino. Hallituksen varajäseneksi valittiin Janne Holopainen.
   
 2. Koronarajoituksia on viranomaisten toimesta lievennetty.Vauva- ja naperouinnit käynnistyvät, tosin vielä osittain rajoitettuna. Rajoituksina on enintään neljä perhettä / ryhmä ja huoltajat käyttävät ryhmän ajan hengityssuojainta (maskia), myös altaalla. Ryhmiin tulee ilmoittautua uudestaan, ilmoittautumislinkit tulevat sähköpostilla perheille joiden kausi jäi syksyllä kesken.

  Samoin seuran jäsenvuorot alkavat taas. Jäsenvuorot toukokuun ajan maanantaisin klo 18-19 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20.30-21.30. Kaikki vuorot Urheilupuiston uimahallissa. Kesän jäsenvuoroista ilmoitetaan erikseen heti kun saamme varmistuksen vuorojen ajoista.
   
 3. Kesän Rollo / IKM aluekilpailuihin sovelletaan seuran matkasäännön kohtaa IKM alkukilpailuista. Tämä tarkoittaa sitä, että seura maksaa startit ja majoitus ja ruokailut ovat omakustanteisia. IKM/Rollot kisailmoittautuminen on nettisivuilla. Majoitukset ja ruokailut hoidetaan yhteisvarauksena. Alustavissa kyselyissä olemme varanneet myös joitakin huoneita kisapaikalle mahdollisesti lähteville kannustusjoukoille. Huoneita varataan ilmoittautumisten mukaisesti.
   
 4. Urheilupuiston uimahallin varasto on päässyt melkoisen sekaiseen kuntoon. Kun varastosta otetaan varusteita käyttöön, ne tulee harjoitusten jälkeen palauttaa takaisin oikealle paikalleen. Lisäksi seuralle on tullut palautetta siitä, että uimareiden varusteita on ollut sukellusseuran puolella varastoa, mikä ei missään tapauksessa ole sallittua. Varasto pyritään siivoamaan / järjestämään uudestaan lähiaikoina. Uimareiden omien henkilökohtaisten varusteiden säilyttäminen varastossa on jatkossa kielletty. Varaston siivouksen yhteydessä ylimääräiset varusteet tullaan poistamaan varastosta, joten uimareiden tulee huolehtia mahdolliset omat tavaransa pois varastosta mahdollisimman pikaisesti.