Kesäkuun seuratiedote

19.6.2023

Kymenlaakson Osuuspankki on myöntänyt Kouvolan Uimareille ”Kaikki hyvä on parasta jaettuna” -kampanjasta toiminta-avustusta iloa ja yhteisöllisyyttä lisäävän tapahtuman järjestämiseksi. Tapahtumalla pyritään saamaan myös näkyvyyttä uintiharrastustoiminnalle. Siispä järjestämme kaikille avoimen ja maksuttoman uintitapahtuman ”KÄYSKIN KESÄUINNIT” Käyrälammen uimarannalla sunnuntaina 30.7.

Tapahtumajärjestelyihin tarvitaan tietenkin mukaan seuran omaa väkeä sankoin joukoin; uimaohjaajia, uimareita, valmentajia, kilpailutoimihenkilöitä ja vanhempia. Aloitetaan ensin ideoimalla ja suunnittelemalla yhdessä tulevaa tapahtumaa Käyskin rantalentiskatsomossa 4.7. klo 17.00. Päivän ohjelmaksi on tehty alla oleva hahmotelma, mutta olemme avoimia kaikille toteuttamiskelpoisille ehdotuksille.


 • Opi opettamaan uimaan – Ohjaajat opettajat vanhempia opettamaan lapsiaan uimaan. Vanhempi osallistuu lapsen kanssa. Opetusryhmät 30 min. Tunnin välein 13-16 välisenä aikana
 • Lajitekniikat tutuiksi - Valmentajien vinkit. Ryhmät 30 min. Tasatunnein 13-16 välisenä aikana, laji kerrallaan.
 • Avoin uintikilpailu. Naisten ja miesten (15 v. ->) sarjat, tyttöjen ja poikien sarjat (alle 15 v). Lajeissa ei ole kilpauinnille tyypillisiä tekniikkavaatimuksia, eli kenenkään suoritusta ei hylätä. Seuran omat kilpauimarit eivät osallistu tähän kisaan.
 1. 50 m vapaauinti
 2. 50 m räpyläuinti, eli molemmissa jaloissa saa olla räpylät
 3. Joku leikkimielinen sarja? Pariuinti? Perheuinti?
 4. Kaikki osallistujat palkitaan?
 • Kilpailujen ja tekniikkaopetusten välissä kilpauimareiden ”näytösluontoisia harjoituksia” (kaikkia uintilajeja)
 • Viestikarnevaalit, 4 hengen joukkueet?
 • Myytävänä grillimakkaraa, kahvia ja pullaa
 • Pelastuslaitoksen vesipelastuskaluston esittely?
 • Vesikoiden sukeltajia mukana turvaamassa avovesiuintia

 

Kaupungilta odotellaan vahvistusta Valkealatalon remontin valmistumisajankohdasta. Syksyn harjoitusvuorojen suunnittelua ei siksi olla vielä päästy aloittamaan. Odotettavissa kuitenkin on, että uimakoulut ja harrasteryhmät alkavat jälleen elokuun puolivälissä. Valmennusryhmien ensimmäiset harjoitukset ovat Käyskin kesäuinneissa. Kauden aloitusinfo järjestetään Puhjonrannassa 6.8.2023.