Ohjeita ja tietoja kilpailijoille

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa kilpauimareille.

Muista lunastaa lisenssi! Lue lisää klikkaamalla tästä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

● Kilpailut on koottu kisakalenteriin. Jos kisakalenteriin tulee muutoksia, pyritään siitä ilmoittamaan kaikille mahdollisimman pikaisesti.
● Kilpailukalenterissa näkyy, suuntaa-antavasti, mille ryhmälle mikäkin kisa on tarkoitettu. Pienet poikkeukset ovat toki mahdollisia. Valmentaja informoi uimaria näissä tapauksissa.
● Kaikkiin kisoihin tarvitaan lisenssi, poikkeuksena Kouvola Cup
● Valmentaja ilmoittaa startit jokaisen uimarin kohdalta Tempukseen, jonka jälkeen laitamme startit näkyviin Facebookiin ja kilpailukalenteri-sivulle
● Kilpailukalenterissa on jokaisen kilpailun kohdalla päivämäärä, mihin mennessä kisa pitää perua, jos sinne ei ole lähdössä. Peruminen tehdään ilmoittautumissivun kautta. Joskus on käynyt niin, että Tempus on auennut valmentajille vasta melko myöhään jonkun kisan kohdalla. Jos näin käy ja saamme julkaistua startit perheille hyvin lähellä peruutuspäivää tai huonolla tuurilla peruutuspäivän jälkeen, niin silloin peruutuslinkin aukioloa pidennetään automaattisesti. Peruutuksen voi tehdä siis niin kauan kuin peruutuslinkki on auki. Tämä siitä syystä, että joudumme arvioimaan peruutuspäivän tässä vaiheessa, emmekä tiedä tarkalleen milloin kisa ”aukeaa” tempuksessa.
● Jos uimari sairastuu lähellä kisaa, eikä peruutuslinkki ole enää auki tulee siitä ilmoittaa välittömästi suoraan valmentajalle ja perua kisa näin.
● Kouvola Cupin startit ovat ilmaisia. Siellä jokaisella on 1-2 starttia.
● Omat kansalliset kisat ovat ilmaisia, eikä starttimäärää ole rajoitettu.
● Arvokisastartit maksaa seura.
● Kilpailukalenterissa olevat muut kisat ovat omakustanteisia. Suositus on 2 starttia/jakso tai 3 starttia päivä.
● Viestit maksaa seura.
● Kilpailukalenterissa olevista omakustanteisista starteista tulee suoraan sähköpostiin lasku. Jos uimari on sairastunut sen jälkeen, kun tempus on sulkeutunut, tulee lasku sitä huolimatta maksaa.
● Kouvola Cup -sarja kattaa kisat syyskuusta toukokuuhun. Kouvola Cupissa on useimmiten kaksi lajia per kisa. Kahden lajin yhteenlaskettujen pisteiden perusteella ratkaistaan sen kisan sijoitukset. Koko sarjan kokonaistulokset saadaan toukokuussa viimeisen kisan jälkeen. Nämä on nuorten uimareiden ensisijaiset kilpailut, johon kaikkien kyseisen ikäluokan uimareiden oletetaan osallistuvan. Kisoissa on mukana myös usein räpyläuintimatkoja. Kisoissa voi olla myös aloitteleville uimareille, joilla ei ole vielä lisenssiä, ns. epävirallisia matkoja, joiden kautta pääsee tutustumaan kisaamiseen. Joissain Kouvola Cupin kisoissa voi olla lajeja myös vanhemmille uimareille. Valmentaja ilmoittaa uimareille, jos näin on. Kisapaikka on Urheilupuiston uimahalli.
● Kilpaileminen etenee niin, että ensisijaisesti kilpaillaan Kouvola Cupin kisat ja omat kilpailut. Seuraavaksi tulevat yhteistyöseuran kisat ja vasta sitten muut kisakalenterin kilpailut.
● Jos uimari haluaa käydä kisakalenterin ulkopuolisissa kisoissa, tulee niistä neuvotella erikseen valmentajan kanssa. Nämä startit ovat omakustanteisia ja niistä lähetetään uimarille lasku. Valmentajan tulee ilmoittaa tällaiset startit kilpailusihteerille.
● Perheiden tehtävä on seurata seuran sivuilta tai Facebookista sinne tulevia startteja. Jos huomaatte, että niissä on jotain virheitä tai joku uimari puuttuu, ottakaa heti yhteyttä valmentajaan.
● Viesteihin ei ilmoiteta nimiä etukäteen ainoastaan joukkueet. Jokaisen uimarin tulee varautua uimaan viestissä. Valmentajat kertovat viestijoukkueet vasta kisapaikalla.
● Kilpailuihin liittyviin kysymyksiin vastaa valmentajat

Lomakkeita ja tietoa