Seuratiedote 01/2023

17.1.2023

Pikkujoulut 

..ovat jääneet rästiin odottamaan Urheilupuiston uimahallin aukeamista. Pikkujoulut siis pidetään “Urkissa” 6.2. klo 18.00 alkaen. Tilaisuudessa palkitaan viime vuoden onnistujat ja tarjolla on myös pientä purtavaa. Lopuksi päästetään uimarit “irti”. Vanhemmat ovat myös tervetulleita! 

 

Yleistä aikatauluista 

Valmennusryhmien harjoitusaikatauluihin tulee jälleen muutoksia helmikuun alusta, kun Urheilupuiston uimahalli aukeaa. Päivitetyt aikataulut löytyvät TeamUpista. Uimakoulujen ja harrasteryhmien harjoitusaikataulut pysyvät ennallaan. 

Viikolla 9 uimakoululaiset ja harrasteryhmäläiset viettävät talvilomaa. Valmennusryhmät harjoittelevat normaalisti.  

 

Kilpailujen peruutukset 

Peruutukset tehdään peruutuslinkkien kautta, jotka ovat avoinna viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Tämän jälkeen linkit sulkeutuvat. Peruutuslinkit löytyvät seuran nettisivuilta: 

Kilpailukalenteri | Kouvolan Uimarit Ry 

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutukset ilmoitetaan valmentajalle. Starttimaksut tulevat kuitenkin maksettaviksi, jos peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. 

 

Kimppakyydit 

Kisamatkojen kimppakyyteihin liittyvistä maksuista on annettu suositus, joka löytyy seuraavan linkin sivun alalaidasta tiedostojen kohdasta. 

Kilpaileminen | Kouvolan Uimarit Ry 

 

Toimitsijoita Kouvola Cup-kisoihin 

Vuoden 2023 ensimmäinen Kouvola Cup järjestetään 13.2.2023 Urheilupuiston uimahallissa. Kisa tarvitsee jälleen tuomarikortillisia toimitsijoita riveihinsä. Kaikkien apu on tarpeen. Jos et ole vielä perillä siitä, mitä kisoissa tapahtuu, tämä on oiva hetki tulla tutustumaan! Voit ilmoittautua mukaan tästä: 

Kouvola Cup toimitsijaksi ilmoittautuminen (ilmarix.fi) 

 

Prisma-uinteihin vanhempia talkootöihin 

Kouvolan Uimarit järjestää kansalliset uintikisat Urheilupuiston uimahallissa 2.4.2023. Kisa tarvitsee onnistuakseen runsaasti vanhempien apua, joten toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet ja “vanhat” vanhemmat mukaan talkooporukkaan. Apua tarvitaan sekä kisapäivää edeltävänä iltana hallin valmisteluissa sekä varsinaisena kisapäivänä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kaikille halukkaille. Tuomarikortillisille on toimihenkilötehtäviä ja “kortittomille” on liuta muita tärkeitä tehtäviä. Tehtäviin perehdytetään ja opastetaan eikä ketään uutta jätetä yksin. Aktiviteettejä kuulemma löytyy myös sellaisille katsomossa viihtyville vanhemmille, joilla pysyy kännykkä kädessä. 

 

Leirisuunnitelmat  

Valmennusryhmille on suunnitteilla valmennusleiri Tanhuvaaraan elokuun loppuun tai syyskuun alkuun. Leiri on “pidennetyn viikonlopun” mittainen. Leiristä tiedotetaan myöhemmin, kun leiriaikataulu vahvistuu. 

 

Varainhankinta ja leirirahasto 

Seura perustaa rahaston, joka kohdennetaan tulevan leirin varainhankintaa varten. Varainhankintatapoja voivat olla mm. kukka-amppelien myynti, kakkutukun tuotteiden myynti, Evakkotorin kirpputorin toimintaan osallistuminen ym. Varainhankintaan osallistuneet voivat anoa rahastosta avustusta oman uimarin leiristä aiheutuvien maksujen vähentämiseksi.  

 

Kouvolan Uimarit ry:n hallituksen puolesta 

Tiedottaja-Tia